fbpx

GNSS Receivers

Προϊόντα

Trimble® Catalyst - Υπηρεσία GNSS βάσει συνδρομής για Android

Υψηλής ακρίβειας εντοπισμός θέσης GNSS ως υπηρεσία για εφαρμογές κινητού με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Το Catalyst™ της Trimble είναι ένα επαναστατικό σύστημα GNSS που παρέχει εντοπισμό θέσης ως υπηρεσία σε φορητές συσκευές. Προσθέτοντας τον απλό και ελαφρύ DA2 δέκτη GNSS της Trimble και μία συνδρομή ακρίβειας on-demand, μετατρέψτε την Android™ ή iOS συσκευή σας σε ένα ακριβές εργαλείο χαρτογράφησης, πλοήγησης και μέτρησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με οποιαδήποτε εφαρμογή ή υπηρεσία (με ενεργοποιημένη δυνατότητα χρήσης θέσης) τοποθεσίας.

A. Τομείς και εργασίες

 1. Χαρτογράφηση GIS και συλλογή δεδομένων

Από την Αρχαιολογία μέχρι και την Ζωολογία, το Catalyst παρέχει έναν οικονομικά αποδοτικό εντοπισμό θέσης για οποιαδήποτε βιομηχανία. Πιο έξυπνη συλλογή δεδομένων, ευκολότερα.

 1. Τοπογραφία GNSS

Όταν η ακρίβεια είναι υψίστης σημασίας, εμπιστευτείτε το Catalyst για επιδόσεις εντοπισμού τοπογραφικής ακρίβειας σε μια προσιτή τιμή για καθημερινή χρήση.

 1. GIS εφαρμογές κινητού

Με πλήρη υποστήριξη iOS και Android, το Catalyst επιτρέπει ακριβείς GIS ροές εργασίας από φορητή συσκευή, συμπεριλαμβανομένης πλήρους ενσωμάτωσης με Esri Field Maps και άλλα.

 1. Γεωλογική και κτηματολογική διαχείριση

Η ακριβής χαρτογράφηση αγροτεμαχίων και συνόρων ξεκινά με ακριβή και προσιτό εντοπισμό θέσης. Το Catalyst της Trimble ανταποκρίνεται με επιτυχία.

 1. Υπηρεσίες κοινής ωφελείας και δημόσια διοίκηση

Χαρτογραφήστε και ενημερώστε σημαντικές υποδομές κοινής ωφελείας και δημόσιας διοίκησης μέσω των δυνατοτήτων ακριβούς εντοπισμού θέσης του Catalyst.  

 1. UAV

Το Catalyst αναβαθμίζει την χαρτογράφηση από αέρος, βοηθώντας στη λήψη σημείων ελέγχου εδάφους με ακρίβεια για εργασίες χαρτογράφησης με μη επανδρωμένα σκάφη.

B. Πως λειτουργεί

 1. Επιλέξτε ακρίβεια

Ανάμεσα σε ακρίβεια καλύτερη του μέτρου έως και εκατοστό, επιλέξτε την συνδρομή Catalyst που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

 1. Αγοράστε τη συνδρομή σας

Πληρώστε με την ώρα, μηνιαίως ή ετησίως. Οι συνδρομές του Catalyst παρέχουν  επιδόσεις και διορθώσεις GNSS σε μια ενιαία υπηρεσία.

 1. Προμηθευτείτε έναν δέκτη Catalyst DA2

Ελαφρύς, οικονομικός και ακριβής, ο DA2 Catalyst λειτουργεί με οποιοδήποτε επίπεδο συνδρομής.

 1. Συνδέστε το και ξεκινήστε!

Συνδέστε το DA2 στο κινητό ή στο tablet σας, εγκαταστήστε την εφαρμογή σας, συνδεθείτε στο Catalyst και είσαστε έτοιμοι!

C. Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

 1. Το Catalyst είναι απλό

Κάθε εφαρμογή με ενεργοποιημένη δυνατότητα χρήσης θέσης, σε οποιαδήποτε συσκευή Android ή iOS, μπορεί να συνδυαστεί με το Catalyst χωρίς ταλαιπωρία.

 1. Το Catalyst είναι ευέλικτο

Με ευκολία τροποποιήστε το επίπεδο ακρίβειας και το μέγεθος της ομάδας που επιθυμείτε καθώς οι απαιτήσεις σας αλλάζουν.

 1. Το Catalyst είναι οικονομικό

Μόλις αποκτήσετε τον ισχυρό, αλλά χαμηλού κόστους δέκτη DA2 της Trimble, πληρώνετε μόνο για την επιθυμητή ακρίβεια και το χρόνο που απαιτούν οι εργασίες σας.

 1. Το Catalyst είναι ακριβές

Ανεξάρτητα από τη δοκιμασία, το Catalyst παρέχει ακρίβεια Trimble και ποιότητα εντοπισμού θέσης σε οποιαδήποτε εργασία επιτρέπει τη χρήση θέσης.

Trimble δέκτης DA2 GNSS: Απλά ακριβής

Η μηχανή στην καρδιά του συστήματος εντοπισμού θέσης Catalyst είναι ο δέκτης DA2 GNSS της Trimble. Μην τον υποτιμήσετε εξαιτίας του μικρού του μεγέθους και της ακόμα μικρότερης τιμής του. Κατασκευασμένος χρησιμοποιώντας την τεχνολoγία GNSS ProPoint™ της Trimble, ο DA2 παρέχει τοπογραφικής ποιότητας RTK εντοπισμό θέσης σε εφαρμογές Android ή iOS που έχουν δυνατότητα ενεργοποίησης τοποθεσίας. Ο ελαφρύς, συμπαγής σχεδιασμός του τού επιτρέπει να μεταφέρεται εύκολα και να αποθηκεύεται οπουδήποτε, ώστε να είναι έτοιμος για χρήση οποτεδήποτε το χρειάζεστε.

Επιλέξτε τη συνδρομή σας

A. ΑΚΡΙΒΕΙΕΣ

Οι συνδρομές του Catalyst είναι διαθέσιμες με διάφορα επίπεδα ακρίβειας ώστε να ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες απαιτήσεις της εργασίας σας.

Catalyst 1 = Επίπεδο εκατοστού (1 cm)

Catalyst 10 = Επίπεδο δεκατόμετρου (10 cm)

Catalyst 30 = Επίπεδο κάτω του ενός ποδιού (30 cm)

Catalyst 60 = Επίπεδο ακρίβειας καλύτερο του μέτρου (60 cm)

Αν επιτελείτε εργασίες χαρτογράφησης ή συλλογής GIS δεδομένων, το Catalyst σας παρέχει την κατάλληλη ακρίβεια για κάθε εργασία.  

 

B. ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΓΟΡΑΣ

Οι μηνιαίες και ετήσιες συνδρομές του Catalyst είναι ιδανικές για εποχιακή, project-based και on call χρήση.

 • Προμηθευτείτε συνδρομή για έναν μήνα ή πολλούς μήνες τη φορά ή ετησίως για συγκεκριμένο αριθμό χρηστών, στο επίπεδο ακρίβειας που εσείς και η ομάδα σας επιθυμείτε.

Τα προγράμματα χρήσης του Catalyst On-Demand με την ώρα είναι ιδανικά για μη προβλέψιμη και κυμαινόμενη χρήση και μεγέθη ομάδων.

 • Προμηθευτείτε το ακόμα και για 10 ώρες τη φορά για χρήση από οποιονδήποτε αριθμό χρηστών, και αποκτήστε ακρίβεια εκατοστού για τις εργασίες σας. Πάντα έχετε τον πλήρη έλεγχο σε σχέση με το τι ξοδεύετε και πότε.

C. ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

Οι συνδρομές του Catalyst περιλαμβάνουν παγκόσμια και χωρίς παραμέτρους πρόσβαση στις υπηρεσίες διόρθωσης της Trimble μέσω του Trimble Corrections Hub (TCH), το οποίο περιλαμβάνει πρόσβαση στις υπηρεσίες VRS Now και RTX της Trimble για κάθε συνδρομητή χωρίς επιπλέον χρέωση.

Το TCH επιλέγει την κατάλληλη υπηρεσία διορθώσεων βάσει του περιβάλλοντος, της διαθεσιμότητας, και του επιπέδου της συνδρομής σας. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τοπικές διορθωτικές υπηρεσίες ανάλογα με την προτίμηση σας.

 Δείτε εδώ αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του

 

Η εταιρεία

Η GEOTECH είναι Eλληνική εταιρεία με ηγετική θέση στην Ελλάδα στον χώρο της διάθεσης γεωδαιτικών και τοπογραφικών υπηρεσιών και προϊόντων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και από τότε είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας του Αμερικάνικου οίκου Trimble, παρέχοντας στην ελληνική αγορά πλήρη σειρά γεωδατικών προϊόντων.

Image
Περικλέους & Θέτιδος 2, T.K. 153 44 Γέρακας
+30 210 63 95 620 , +30 210 63 96 660
info[at]geotech.gr